Sisteme audio pentru biserici

Deoarece sistemele audio pentru biserici au cateva particularitati si nevoi speciale, am conceput un sistem audio dedicat, care sa vina in intampinarea clientilor nostri printr-o MANIPULARE extrem de facila , prin selectarea de pe telefon sau de pe tableta a unui program presetat.

Astfel, am ales sa dezvoltam sistemul  pe baza unor scenarii sau preseturi. Alegand un preset pentru slujirea saptamanala , in mod automat sunetul in exteriorul bisericii este redus , iar microfoanele din cor sunt oprite, deoarece la liturghiile de peste saptamana corul nu este prezent. In schimb, la actionarea presetului LITURGHIE microfoanele din cor sunt pornite in mod automat, iar sunetul in exterior va fi putin mai prezent .

In interiorul bisericii incercam sa oferim un sunet cat mai uniform, folosind incintele acustice tip coloana, din lemn masiv. Acestea sunt confectionate de firma noastra in diferite finisaje de culoare ale lemnului, si au puteri diferite in functie de zona pe care trebuie sa o acopere fiecare boxa.

Microfoanele folosite sunt si ele alese in functie de modul in care sunetul trebuie captat (ambiental sau voce individuala), iar pentru a evita eventualele neplaceri ce pot aparea in timpul folosirii, compresoarele de sunet si limitatoarele supervizeaza orice eroare umana in timp real.

Nu neglijam nici sunetul din exterior, astfel incat solutiile propuse in general au la baza boxe speciale de exterior rezistente la intemperii.

Fiecare sistem audio are particularitatile lui, si fiecare incapere o alta acustica. Asadar, fiecare lucrare este unica si reprezinta o provocare continua pentru noi, dar, prin folosirea egalizatoarelor ambientale pe 32 de benzi si a procesoarelor antimicrofonie, sunetul o sa fie clar nedistorsionat si uniform .